Jospin pofájába
A francia miniszterelnök közelkeleti utazásához az év elején

Serge Thion

Közismert, hogy minket trotlik kormányoznak. Ezért választják őket. Ismeretes, hogy a szocialistáknak általában, és a francia szocialistáknak megvan az a rossz szokásuk, hogy a Kelet és Afrika népei fölött uralkodnak és azokat mészárolják: Az algériai háború, a Szuez csatorna melletti háború, Izraelnek az atombombát és a mirage hadirepülőket ingyen rendelkezésére bocsátani, Libanon bombázása, a Csádi beavatkozás, Kongóban, a légitámadások Irakban Irán ellen, az Irak elleni háború ... Ha az "erők egyensúlyáról", ha "Franciaország érdekeiről a Közel Keleten" van szó, ez a gazdasági és katonai erő fönntartását jelenti, mely I. Francois és Bonaparte óta a francia gyarmatosító szándék öröksége Közelkeleten is. Ez a birodalmi és azután imperialista politika mindig is katasztrófa volt e térség lakói számára. Az imperializmusok harca szisztematikusan kizsákmányolta a területet teljesen romlott lakájkormányok uralma alatt.

A szocialisták kielégíthetetlen vágya, hogy minden előtt, aminek a legtávolabbról is zsidó-szaga van, hasravágódjanak, szintén nagyon jól ismert és le van írva. Jospen már hat utat tett Izraelbe; ez volt az első miniszterelnökként. A "munkáspártból" üdvözölte egyikük, Barak, aki a gyilkos különítmények tagja volt, melyeket a 70-es években Bejrútba becsempésztek. Ezek az emberek álruhát vesznek, hogy éjjel a palesztinok vezetőit ágyukban megöljék. Jospin benedvesedik, ha ilyen gyilkosokat keblére ölelhet. Hatalmas lelkesedés fogja el, ha a náci csúcsteljesítmények ilyen tökéletes tükörképeit csodálhatja. Mindenre képes, ha barátain segíthet abban, hogy napról napra kínozhassák és mészárolhassák a palesztinokat és a libanoniakat, akik, mint ismeretes maguk hibásak abban, hogy országukat megszállták: tehát megérdemlik Barak bombáit és Jospin szemrehányásait.

Most rendesen befűtöttek neki Bir Zeitben az olajfadombon. Gayssot, Franciaország legfőbb szabadsággyilkosa is megkapta a magáét. Csodálatos! Köszönet palesztin bajtársainknak!

A nemzeti szocializmus 12 évig tartott. A cionizmus száz éve tart. Az izraeli terror 52 éve. Minden terrorrendszer veszíteni fog a végén. Az izraelieknek el kell hagyniuk Palesztinát és oda visszamenniük, ahonnan jöttek. Aki zsidónak nevezi magát, segítsen nekik.