Hogyan szerezték meg a zsidók a Disneyt és a Time-ot?

A zsidók régóta uralták a legfontosabb hollywoodi stúdiókat, a Walt Disneyt kivéve.

Most nemcsak a Disneyt szerezték meg, hanem a Time Warnert is, a világ legnagyobb hírközlő óriását. Az Universal Stúdiókat Sidney Sheinberg irányítja, a Warner Brothers elnöke Danny Goldberg, a Paramountot és HBO-t Geralt Levin vezeti, s az új SKG filmeket szintén zsidók: -S- Steven Spielberg, -K- Geffrey Katzenberg és -G- David Gelfen uralják.

A fő ok, amiért a japánok megbuktak a filmstúdióval, és most kénytelenek eladni, az az, hogy a befolyásos zsidó ügynökökkel az összes filmsztár hosszú lejáratú szerződéseket írt alá, és csak olyan filmekben szerepelhetnek, melyeket az ügynökök elfogadtak. A legnagyobb ügynökség a Michael Ovitz és Ron Meyer által vezetett Alkotó Színészek nevét viseli.

Walt Disney kétségtelenül filmgéniusz volt. Visszautasította azon marxista zsidók befolyását, akik hatáskörük alá vonták a többi stúdiót A II. világháború után Disney ellátta a zsidókról szerzett információkkal az FBI főnököt, Edgar Hoovert Azokröl, akik a titkos Kommunista Párt tagjai voltak, s akik befecskendezték a marxista propagandát a mozikba.

1947 okt. 24-én W. Disney tanúskodott az Amerika Ellenes Tevékenység Vizsgáló Bizottságában a kommunistákról, akik összeesküdtek munkája ellen. Disney támogatta a vörösök feketelistázását, azért hogy ezzel megállítsák őket a filmiparban. Disney zsidóellenes volt, és most megfordulna sírjában, ha tudná, hogy a Disney Világ nevű stúdiók a baloldali zsidó, Michael Eisner kezében vannak. Eisner kizsákmányolta a stúdiót azzal, hogy szemérmetlenül 35 millió dolláros fizetést vesz fel évente. Eisner felhasználta a Disneyt, hogy elkészítse a nyíltan katolikus-ellenes Filmet, a Priestet (Lelkész). William Donahue, a Vallás és Polgárjogok Katolikus Ligája nevében tiltakozott, és közölte, hogy ők sosem készítenek hasonló filmet a rabbikról. Amikor Disney meghalt, Michael Eisner otthagyta a Paramount Stúdiót, hogy a Disney Stúdióknak készítsen filmeket, s kezdetben igen szolgálatkész volt Ám lassan, de biztosan egyre több és több zsidót hozott be a társaságba. Közöttük Jeffrey Katzenberget stúdióvezetőnek, Richard Frankot mint tv-főnököt, és másokat. Végül megválasztatta magát a társaság elnökének. (Ugyanezt a folyamatot hazánkban is megfigyelhetjük, ma is, még az ún. radikális nemzeti kiadványoknál is.)

Henry Luce, a Time és Life főnöke zsidóellenes volt, mint W. Disney. Ó egy zsidót sem alkalmazott volna azért, hogy irányítsa kiadóbirodalmát Ám azok besettenkedtek Steven Ross elnéző magatartása miatt Később ő javasolta a Warner Hírközlés és a Time egyesítését. Rosst társelnöknek javasolták, a Time testületi képviselőivel, Munróval és Nicholassal együtt

Ugyanakkor az igazságügyminisztérium vizsgálatot indított Ross ellen a maffiával való együttműködése miatt, hogy így megszerezzék a felügyeleti jogot a filmszínház-hálózat felett. A vizsgálatot leállíttatta Rudolph Guiliani, aki most New York City zsidó polgármestere, hogy ezzel a jócselekedettel szerezzen befolyást. A Time egyesült a Warnerrel 1989-ben. Connie Fruck könyvet írt "A játékmester" címmel, pontosan részletezve, hogyan mesterkedte be magát Ross a Time-on keresztül ennek leányvállalataihoz, a Life, a Sports Illustrated és a Money Magazinhoz. Ross 1992-ben meghalt. Keresztény vette át a felügyeletet?

Ha egy vállalat a zsidóság uralma alá kerül, ez lehetetlen! Az átvétel Gerald Levinnek sikerült, aki akkor 55 éves volt. Meg kell jegyezni, hogy Levin egykor rabbinak készült, most pedig egy erkölcstelen filmet készített "Gyilkosnak születtek" címmel, melyben az értelmi fogyatékos gyermekeket arra bujtogatják, hogy kegyetlenül öljék meg szüleiket

A Warner Records részleget Danny Goldberg vezeti, aki olyan szörny rapzenét produkál, mint Cop Killer, aki a nemi erőszakot és gyilkosságot védelmezi a "Halállista' c. számban. Ifjú Edgar Bronfman, a kanadai Seagram Whiskey konglomerátum feje, 7 millió dollárt kapott, hogy megvegye az MCA-t a japán Matsushita Részvénytársaságtól, mert ők, a fent vázolt okok miatt, nem tudnak nyereséget termelni.

A Wall Street Journal ezt pontatlanul írta le. Elhallgatta, hogy az óriási tokiói Sony Részvénytársaság milliárdokat veszített a Columbia Pictures Filmstúdión, mert a hollywoodi zsidók nem működtek vele együtt A stúdió, melyet 1989-ben szereztek meg, most eladó.

A Bronfman család oroszországi eredete közismert A nagyapa, Sam Bronfman Oroszországból jött, és 1928-ban megvásárolta a Seagrams Whiskeyt azzal a céllal, hogy talált pénzként húzzon hasznot az alkoholmérési tilalomból. Hatalmas szeszfőzőt működtetett Kanadában, ahol a whisky legális volt, utána pedig alkoholcsempészekkel szövetkezve áthozta a Great Lake-en (Nagy Tó), mint Al Capone.

Ifj. Edgar Bronfman 1971-ben vette át a vállalatot és 4 milliárdot érő birodalommá építette át. Mint a világ egyik leggazdagabb emberét, megválasztották a Zsidó Világkongresszus elnökévé, amelynek hatalomra éhes csápjai a világ minden országát elérik.

Amikor a berlini fal leomlás előtt állt, Bronfman Moszkvába repült és megpróbálta meggyőzni Gorbacsovot, hogy tartsa a szovjet rendszert életben. Külön nyomatékot adott annak, hogy fenntartsák brutális hatalmukat Kelet-Németország felett.

A Seagrams cég irányítása most ifjú Edgar Bronfman kezében van. Idősebb testvérét, Samuelt nem fogadta el a család, miután megrendezte önmaga furcsa elrablását 1975-ben.Azt akarta, hogy apja, id. Edgar adjon milliókat az elrablóknak, akikkel megfelezi a váltságdíjat. Így a család fizetett Samnek, hogy látóhatáron kívül maradjon, úgy tüntetve fel, mint aki szellemi fogyatékos.

Edgar Bronfmann tökéletesítette tudását. Sosem iratkozott be főiskolára, és 27 éves kora előtt nem is dolgozott a családi vállalkozásban. Playboy volt és egy néger modellt, Sherry Brevert vette el feleségül. Három mulatt gyermekük lett. Edgar elvált 1991-ben és 1994-ben elvette a venezuelai olajmágnás örökösét, Clarissa Alcockot.
Bronfmann a zsidó, akinek az MCA átvétele jogot adott arra, hogy irányítsa az Universal Picturet, az MCA TV-t, a Házi Videót, a United Intervational Picturest, az USA kábeltévét, a MCA Musicot, a Ceffen Recordst, a GRP Recordst és olyan hatalmas kiadókat, mint Grosset & Dunlap, valamint a G. P. Putman & Sons.

Vagyis, végső fokon őt okolhatod mindazért a "kulturális" romlottságért, amely már-már elnyeli az USA-t, sőt civilizációnkat.

Karcsics Tünde, San Jose
HUNNIA