Törzsön belüli eset.

Azokon az újságokon kívül, amelyeket a zsidók azért publikálnak, hogy azokat gójok olvassák, léteznek olyan újságok is, amelyek kizárólag zsidóknak íródnak. Az utóbbiak sokszor nyújtanak betekintést a zsidók lelkivilágába.

Ezeknek a belső zsidó publikációknak némelyike igen érdekes; mások csak különösek, mintha tőlünk teljesen különböző lényekről szólnának. A Londonban kiadott Jewish Chronicle múlt évi augusztus 2.-i kiadása mindkét csoportba beletartozik. A történet így kezdődik: "Kihívták a rendőrséget a Stamford Hill negyedbe, London szigorúan ortodox közösségének a szívébe, a hétvégén, amikor egy házra téglákat hajigáltak, egy fémrudakkal felfegyverzett tömeg egy autóra támadott és egy családot arra kényszerítettek, hogy hagyja el otthonát."

A rendőrségi jelentés szerint több mint 100 ember vett részt a szombat és vasárnap éjszakai zavargásokban. Az erőszak azok alatt a tüntetések alatt lángolt fel, amelyek a 18 éves Stamford Hill -i lakos Eli Cohen elítélése miatt törtek ki, aki egy öt éves kislányt megerőszakolt. "Sokan önök közül azt gondolják, hogy a zsidók amiatt bosszankodtak, mert egy ötéves zsidó kislányt bántottak.

Talán azon bosszankodtak, hogy a kislány támadóját nem büntették meg elég szigorúan. Tévedés. A zsidókat két dolog bosszantotta: Először is azért, mert olyasmit büntettek meg, ami ortodox zsidók felfogása szerint nem bűn. Másodszor pedig azért, mert a kislány szülei a 'mezira' megbocsájthatatlan bűnét követték el akkor, amikor az esettel a gój hatóságokhoz fordultak.

A talmud, a zsidó szóbeli törvények kommentált gyűjteményének hiteles fordítása halálos büntetéssel sújtja a mószerolót, azaz azt a zsidót, aki egy másik zsidót terhelő tényeket egy gój tudomására hoz."

A Jewish Chronicle cikke így folytatja: "A baj akkor kezdődött, amikor péntek este valaki téglával betörte a ház ablakát, ahol a kislány családja lakott. Nevük jogi okokból nem hozható nyilvánosságra.

Szombat este, amikor a szabbat befejeződött, a családapát figyelmeztették, hogy valószínűleg tüntetések lesznek. Felesége elautózott és az autótelefonon át maradt férjével kapcsolatban. "Az autóban voltam a család egy barátjának két kislányával, amikor egy nagy csoport férfi megállította az autót és fémdorongokkal próbálták meg az autó ablakait betörni."- mondta az anya.

A rendőrség megmentette az anyát és ezzel egyidőben megpróbálta a 100-nál több tüntetőt féken tartani, legtöbbjük fiatal ember, akik a család háza előtt gyalázkodtak és erőszakkal fenyegetőztek. A rendőrökre tojásokat dobáltak. Néhányat letartóztattak, de vádat egyikük ellen sem emeltek.

A tüntetők majdnem éjjel háromig állták körül a Stoke-Newington rendőrőrsöt.Egy férfi, aki a tüntetés tanúja volt, azt mondta: "Az utca tömve volt emberekkel. A tömeg 'mószerolók' és 'hagyjátok el a várost' jelszavakat kántált." Más tanúk azt jelentették, hogy a tiltakozó gyűlés alatt a férfiak és nők vallási okokból különváltak. a férfiak a ház előtt álltak, míg a nők a ház oldalánál álltak.

Vasárnapra mindkét szülő egy Stamford Hill-en kívüli biztonságos házban volt, és a területen látható rendőri jelenlét volt. A helyi zsinagógáknak tudtára adták, hogy a rendőrség további tüntetések esetén határozottan közbe fog lépni.

Ha ugyanezt a Jewish Chronicle-ban leírt prózai történetet a Times vagy más gój újság nyomtatta volna ki, akkor a zsidók antiszemitizmusrol sikoltoztak volna és tagadták volna, hogy ez az eset valaha is megtörtént.

Néhány gój olvasó megdöbbenhetett azon, hogy egy és ugyanabban a városban élő zsidók meg akarnak egy zsidó családot ölni, mert azok jelentették a hatóságoknak, hogy öt éves kislányukat megerőszakolták, de a legtöbb olvasó képtelen lenne fölfogni a dolgot.Nem hinnék el, hogy a zsidók ilyen furcsák, mert keresztény mentegetőik olyan régen mondják nekünk, hogy a zsidók ugyanolyanok mint mi, csak a vallásuk más.

(Ez a cikk eredetileg a NATIONAL VANGUARD Magazine, PO Box 330,Hillsboro WV 24946 USA -ban jelent meg. Fax # 304-653-4690, katalógus ára: $1).